Årsstämma 2019

ÅRSSTÄMMA 2019

Årsstämman hölls den 11 november på restaurang Attico som ligger på en takaltan som tillhör hotel  Jávea i Xábia.37 medlemmar medverkade på stämman efter att 2 anmälda fått sent förhinder.  Till middagen hade vi sedan 3 gäster så vi blev 40 stycken.  Ordförande för stämman var Gunnar Mellquist och sekreterare Jösta Björling.  Till att justera protokollet utsågs Elisabeth Mellquist och Regitze Jørgensen. Ordförande Jösta Björling öppnade mötet och förklarade att vi idag har två hedersmedlemmar kvar, Kerstin Hesselström och Bertil Zachrisson.  Vi höll också en tyst minut för att hedra de medlemmar som avlidit under året.  Dessa var Elisabeth Jonsson, Hans Briheim, Lars Högström, Erik Risell och Carl Gustaf Ström.  Vi kunde också hälsa 2 nya medlemmar välkomna som tillkommit på det nya verksamhetsåret nämligen

Christina Cronstedt och CarlJohan "Jo" Cronstedt.

Kassören Ann med hjälp av styrelseledamoten Anneli fick börja med att kassera in 20€ per person för maten.

Efter att ha blivit vald till ordförande fortsatte Gunnar Mellquist mötet med den valda sekreteraren Jösta Björling vid sin sida.

Revisorn Curt Möllhagen läste upp och kommenterade sin revisionsrapport.

Sedan tog sig Arnesons för att donera en flaska Anna-cava till föreningen som gavs till ordförande från alla medlemmarna som tack för allt hans slit för föreningen.  Inte minst för hans fantastiska tålmodiga arbete med att flytta verksamheten till Pinosol.

Utsikten från den här restaurangen var magnifik.

Ordförande Jösta hälsade välkomna och öppnade mötet och ledde oss igenom den första delen.

Kassören Ann fick redogöra för bokslut och budget.  Här uppstod diskussioner.  Ekonomi är ett känsligt ämne.

Till slut blev det tid för att avtacka Björn Arneson som Webbmaster efter 9 år i klubbstyrelsens tjänst varav 3 som ordförande.

Därefter äntligen mat.  Denna bild visar en av de 4 förrätterna som ett smakprov.  Det ser ut som en efterrätt men är paté ovanpå varm Camembert, mums.

Fler bilder på maten finns under "Fotoalbum".  Med ett ord kan man beskriva maten som superb och alla berömde den och stämningen blev hög som den skall vara i Petancan.

Men att vara ute och simma 11 november var väl att ta i.

Bilder från våra övriga aktiviteter finns under"FOTOALBUM".

Tidigare "Hem"-sidor finns under "HISTORIA".